Jeg hedder Joyce Nyago, er 30 år gammel og er gift og har to børn, en pige og en dreng. Jeg blev ansat af Hope Danmark som Social Worker i starten af i år, og er tilknyttet Covenant Community School i Kirolo. Jeg er er dybt taknemmelig for mine kolleger,  Betty og Rogers, der hjalp med at gøre min første måneds arbejde til en spændende og dejlig oplevelse, på trods af at vi beskæftiger os med mennesker, der lever i dyb fattigdom.

Jeg nåede også at opleve en stor støtte fra vores internationale koordinator Henning, før hans bortgang, og han gav en vigtig løbende guidning og mentorering i opgaverne.

At kaste sig ud i et nyt arbejdsområde kan nogle gange føles skræmmende, men hos Children of Hope føles arbejdsfællesskabet mellem os velkendt, fordi der er et godt teamwork mellem os tre social workers gennem alle aktiviteterne, og vi hjælper hinanden uanset om det handler om at sørge for de regelmæssige health checks, at lære at bruge BOX-programmet på computeren, årsplaner eller foretage efterspørgsler hos andre.

Skolerne har også være imødekommende og har gjort deres bedste for at tilvejebringe den information som vores administration har brug for, uanset om det er fra lærere eller elever.

Efterhånden begynder jeg også at lære børnene i fadderskabsprogrammet, og deres forældre eller værger at kende. Jeg oplever særligt at knytte bånd med dem, i de individuelle samtaler jeg har med børnene og familierne/værgerne.

I det hele taget er jeg meget glad for at have fået lov til at blive en del af teamet i Children of Hope.